søndag den 25. august 2013

noget og slappe af stunder




Fredag efter arbejde havde jeg lige et par timer i Haven.
Der er jo altid mange små projekter at tage fat på, men i dag stod den på kaffe, kage og avis.
Det var da bare ren afslapning og ren energi opladning.



søndag den 18. august 2013

noget om skønne haveprojekter....

Mit nye plantehjørne - med både plads til potter, små nye planter i "børnehave", så, prikling og ompotning. Jeg har haft denne plan i tre år - vi gentager lige TRE ÅR. Men i min have er der jo ingen deadlines, og der har hele tiden været mere presserede ting på dagsorden. Min søde mor så det her planterbord i Jem og Fix - det er er 125 cm langt, og det er noget længere end andre borde. Jubii! Og reolerne er IKEA s små billige metalreoler. Jeg har lagt ukrudtsdug under og så skal granitskærv helvedet fra mit Drivhus flyttes herud under. Jeg ved bare det her bliver et yndlinghjørne!

Men I skal da lige se, hvordan det så ud inden:



fredag den 2. august 2013

noget om Nord Langeland

Når folk besøger Langeland, så kører de ofttest til syd til Bagenkop og ser de vilde heste, stranden ved Ristinge som er et lille bid Vesterhavs natur og selvfølgelig Rudkøbing med de små gader og dukkehus huse. Men und jer selv en tur til nord. På turistkontoret kan man få små foldere over de spændende steder fx. Brumlevænget (brumle=brombær på dialekt), hvor der er et kæmpe engområde, som blev brugt til dyrkning af pil. Nu går der kreatuerer i området. 



Efter vores tur til nord besøgte vi Oehenschlägers bøg, hvor han efter sigende skrev "der er et yndigt land". Vejen ned til bøgen var den smukkeste væg af træ stablet i 3 meters højde gange 2 meters længde:  SMUKT! 




Og se så lige bøgenmed vandet i baggrunden - det kan da kun inspirere til stor lyrik som "Der er et yndigt land":

torsdag den 1. august 2013

noget om ferie og specielt skønne oplevelser


Jeg har været på en lille ferie til Langeland, hvor mine forældre har et skønt skønt sommerhus. Min mor og jeg tog en lille ekspedition til Nord Langeland og på vejen lige undefor Lohals stødte vi på et keramikkerpar Herweg. Vi så deres værksted og det var helt fantastisk keramik. Vi blev inviterer til at gå en tur i deres store have, hvor der var 10 store skulpturer gemt. Det var helt eneståede både skulpturerne og haven. De har mange sjældne træer og buske i en naturhave med stier af græs og små overraskelser undervejs i form af deres keramik. En af de helt særlige oplevelser!