onsdag den 31. juli 2013

noget om ferie havearbejde


Jeg har malet både hus og havmøbler i min ferie.Huset trængte virkelig - nu har det fået en omgang antrasitgrå og alle havemøblerne er med hjælp fra en venindes datter blevet pastel kulørte.Så dejligt!


søndag den 21. juli 2013

noget om fristelser

Kender I "Billig  Blomst " på Runevej i Århus? Hmmm - dont go there, man ender (jeg ender) altid med mere end planlagt... Rygrad som en regnorm!
Jeg skulle bare have rosenjord til haven ....


torsdag den 18. juli 2013

noget om favoritter

Jeg bliver nogen gange lidt tunnelsyn - agtig i hvad jeg har i Haven. Jeg får nogle favoritter. Et kriterie for favoritter er at de skal have smukke blomster og et smukt løv, som også er smukt, når planten ikke er i blomst. Derfor er akelejer en stor yndlingsfavorit. Men også Geranium -storkenæb er røget på favorit listen. Jeg har nogle forskellige, her er dem, som jeg går og nyder lige nu:

tirsdag den 16. juli 2013

noget om mine stokroser og juli blomster

Min have blomstrer så smukt - men lige nu er der ikke så mange blomster. Jeg havde egentlig sidste år besluttet at plante noget, som blomstrer midt sommer -det er som om jeg her midt om sommeren mangler noget. Men så større er glæden over stokroserne.
I får lige lidt billed spam:
 

 

Når man nær-kigger blomsterne, kan man se, at selvom farven måske ligner hinanden, så er blomsternes facon og detaljer forskellige.

Og ja, så skal jeg finde noget mere med blomster til juli måned, men det er jo et hygge problem :-)